Menu
Košarica

Dostava in prevzem

Pošta slovenije dostava

Dostava

Vso blago, ki je na zalogi, pošljemo iz naše trgovine v roku 1-3 delovnih dni. Če blaga ob strankinem naročilu ni na zalogi, je rok dostave 5-21 delovnih dni, oziroma po dogovoru, šteto od dneva potrditve vašega naročila. Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije. Strošek dostave naročil do 80,00 eur z ddv je 4,88 eur z ddv, naročila v vrednosti nad 80 eur z ddv je dostava brezplačna. Paket boste prejeli po pošti, vrednost pošiljke skupaj s stroški pošiljanja poravnate pri poštarju. Če vas takrat ne bo doma, vam pustijo obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni. Na ustreznem okenčku plačate vrednost pošiljke skupaj z stroški poštnine.Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na vaš naslov.

Stroškov dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti. Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo izključno samo na področju Slovenije. Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo preko Pošte Slovenije. Če ne bi bili zadovoljni z dostavo, vas prosimo, da nas o tem obvestite na telefonsko št. 01-428-95-33

Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.

 

Osebni prevzem

Možen je tudi osebni prevzem v servisu Šefic Anton s.p., na Dolenjski cesti 142, 1000 Ljubljana.