Prekopalniki

Prekopalniki

Tehnologija in udobje


Prekopalnik Oleo-Mac je trden in zanesljiv in enostaven za uporabo, ter uporabniku prijazen. Vsi deli so izdelani z uporabo materialov, ki zagotavljajo trpežnost in trdnost. Prekopalniki Oleo-Mac je dragocen pomočnik za vrtnarje in kmete, ki delajo na srednjih zemljiščih. Modeli, priporočeni za domače uporabnike, so opremljeni z rotorji širine 80 cm, ki jih poganjajo motorji z nadglavnim ventilom (OHV) s prostornino do 200 cm3. Da bi zagotovili večje udobje, so nekateri modeli opremljeni z nastavljivimi krmili, tako nastavljivimi po višini, da se prilagajajo vozniku, kot tudi s stransko nastavitvijo, ne da bi hodili po že obdelani zemlji. Vsi modeli imajo veliko dodatne opreme, tako, da je stroj vsestransko uporaben.

1. pokrov prenosnika je ojačan, da izdrži udarce kamnov in drugo. 2. Sprednje transportno kolo se lahko dvigne. 3. OHV motorji zagotavljajo optimalno delovanje in manjšo porabo goriva 4. Ergonomski zunanji prestavni mehanizem, ki je lahko dostopen.
5. Nastavitev krmila, za lažje delo s strojem. 6. Vlečna kljuka 7. Prenos z zobniki v oljni kopeli 8. Široka paleta dodatne opreme

 

Prikaži:
Razvrsti po:

Motorni prekopalnik OLEO-MAC MH 198 RK

Motorni prekopalnik OLEO-MAC MH 198 RK: Srednje močen motor za intenzivno rabo    Tehnični podatki:       Motor:   Emak K 800 HC OHV EURO 5 Moč / Prostornina..

656.36€
Brez DDV: 538.00€