Sesalci za globinsko sesanje

Sesalci za globinsko sesanje



Vrhunski sesalci za globinsko sesanje


Modeli APOLLO, SOLARIS in CONSTELLATION so rešitev za globinsko čiščenje vseh vrst tekstila. Opremljeni so z 50 do 80 litrov rezervarja z nerjavečega jekla in z enim ali dvemi tihimi motorji ter do dvemi črpalkami za enakomernim vbrizgavanjem kemikalij. Stroji imajo s polno paleto dodatkov za čiščenje in so narejeni tako, da se popolnoma prilegajo vašim zahtevam. 

Prikaži:
Razvrsti po:

Globinski sesalec APOLLO IF

Globinski sesalec  APOLLO IF   .tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;}.tg td{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal..

498.98€
Brez DDV: 409.00€

Globinski sesalec SOLARIS IF

Globinski sesalec  SOLARIS IF.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;}.tg td{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-col..

739.32€
Brez DDV: 606.00€

Globinski sesalec COSTELLATION IR

Globinski sesalec  COSTELLATION IR.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;}.tg td{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;borde..

799.10€
Brez DDV: 655.00€